Rondom de Dienst

Kerkdiensten

Elke zondagmorgen om 10:00 en elke zondagavond om 18:30 is er dienst in het kerkgebouw aan de Kerklaan 2 te Sirjansland.
Het gebouw biedt voldoende ruimte voor eigen kerkgangers en gasten. Het gebouw is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en heeft een invalidentoilet.

Parkeren kan in het dorp zelf een probleem zijn, maar op zondag maken we gebruik van het terrein van de CZAV aan de Lageweg op enkele minuten lopen vanaf het kerkgebouw. Daar is alle ruimte om de auto neer te zetten.

Tijdens de kerkdiensten wordt gebruik gemaakt van de Bijbel in de Statenvertaling en zingen we de psalmen in de berijming van 1773. De liturgie is volgens gereformeerde traditie sober en de prediking vormt de kern van de eredienst.
Elk kwartaal komt er een nieuw rooster met preekbeurten beschikbaar.